24 мар. 2008 г., 10:27

Под крушата 

  Поэзия » Другая
1155 0 14
 

Под крушата

 

Стара круша сред полето,

самотна покрай ниските лози -

жита се люшкат кат морето,

вино увира в хладните мази.

 

В тревата кротко щъкат мравки,

пчелите си жужат над тях...

Ах... устните ти бяха толкоз сладки

в момент на първороден грях.

© Стоян Владов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??