Mar 24, 2008, 10:27 AM

Под крушата 

  Poetry » Other
1165 0 14
 

Под крушата

 

Стара круша сред полето,

самотна покрай ниските лози -

жита се люшкат кат морето,

вино увира в хладните мази.

 

В тревата кротко щъкат мравки,

пчелите си жужат над тях...

Ах... устните ти бяха толкоз сладки

в момент на първороден грях.

© Стоян Владов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??