23 мар. 2014 г., 23:58

Под щастлива звезда 

  Поэзия » Любовная
655 0 7
Всяка любов е възможна,
щом греят в очите слънца.
Ръцете, магнити тревожни,
привличат магийно деня.
Сърцата във такт галопират,
бездумно душите мълвят,
трептящите устни гравират
целувки красиви без свян.
Косите проблясват лъчисти,
смехът водопадно струи,
а мислите цветни мъниста,
рисуват дъги от мечти.
Всяка е обич шикозна,
щом в полет щастлив е духът,
пътища сложни кръстосва,
за двама създава мига.
Любов, низ от мигове нежни,
обгръщай воално света...
не бива да си невъзможна,
щом грее над тебе звезда.
 

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??