8 февр. 2018 г., 09:50

Под стъкления похлупак 

  Поэзия
251 0 0

Под стъкления похлупак -
слънце, плочки, кучета,
усещам, че ще свърша
с глава, пъхната във фурната,
или ще скоча във водата,
когато джобовете ми са пълни с камъни.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??