30 мая 2020 г., 10:06

Под въпрос 

  Поэзия
521 0 0

Дали пък вече с теб не сме се изживели

в други животи с други съдби...?
Дали ти вече бил си до мене
и сбъднали сме заедно всички мечти?!
Дали била съм дясното ти рамо,
а ти неотлъчно водил си ме за ръка...?
Дали преминали сме през това отдавна
и плащаме единствено грешките сега?! 
Дали душите преживяха всичките неща
и от обич са отдавна помъдрели...? 
Дали била съм вече майка, и сестра... жена... 
или сме тук, понеже пак не сме успели?! 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??