Не искам съдба,
а искам душа!
Не търся хвалба,
а само творба!
Не моля с това,
признавам така!
Не крия тъга,
а страх от лъжа!
Съвети ми дай,
с посоки до край!
Не търся безкрай,
а пътя си знай!
Мотиви ми дай,
не думи през лай!
Не искам отрова,
а лека подкова!
Така ме създай
и вярност ми дай!
Истински с Теб
да чувствам докрай!
© ДИЯН Все права защищены