31.08.2013 г., 13:13 ч.

Подай ми ръка 

  Поезия » Оди и поеми
811 0 2

Не искам съдба,
а искам душа!
Не търся хвалба,
а само творба!

 

Не моля с това,
признавам така!
Не крия тъга,
а страх от лъжа!

 

Съвети ми дай,
с посоки до край!
Не търся безкрай,
а пътя си знай!

 

Мотиви ми дай,
не думи през лай!
Не искам отрова,
а лека подкова!

 

Така ме създай
и вярност ми дай!
Истински с Теб
да чувствам докрай!

© ДИЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??