25 сент. 2006 г., 15:45

Подари ми спомен 

  Поэзия
844 0 9
Подари ми спомен... Нищо друго не желая.
Не искам обещания. Боли.
Позволи ми с мислите да си играя.
Просто за минута помълчи.

Аз ще си представя, че във моите длани
събирам утринна роса,
като си мисля, че със нея ще остане
във вените ми пролетта.

Във косите си ще заплета лъчите
на слънцето, отлитнало на юг.
Ще греят жарко винаги очите,
дори и да те няма тук.

Позволи ми с мислите да си играя,
за теб умът ми е отворен.
Нищо, нищо друго не желая.
Просто...
... подари ми спомен.

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??