25 sept 2006, 15:45

Подари ми спомен 

  Poesía
878 0 9
Подари ми спомен... Нищо друго не желая.
Не искам обещания. Боли.
Позволи ми с мислите да си играя.
Просто за минута помълчи.

Аз ще си представя, че във моите длани
събирам утринна роса,
като си мисля, че със нея ще остане
във вените ми пролетта.

Във косите си ще заплета лъчите
на слънцето, отлитнало на юг.
Ще греят жарко винаги очите,
дори и да те няма тук.

Позволи ми с мислите да си играя,
за теб умът ми е отворен.
Нищо, нищо друго не желая.
Просто...
... подари ми спомен.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??