7 февр. 2007 г., 17:53

Подарявам любов 

  Поэзия
971 0 11
        
               Подарявам любов
    
          В душата ми бушува любовта.
          Неканена, ала добре приета
          сама нахлу със пролетта
          за да ме гори като комета. 

          Искам вечно да обичам
          света,цветята и звездите,
          с таен шепот да се вричам
          в сбъдването на мечтите.

          Мила,помогни ми затова.
          Бъди разцъфналият цвят.
          Бъди изгряваща звезда.
          Бъди усмихнат свят.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??