22 мар. 2013 г., 20:50

Подарък 

  Поэзия » Другая
402 0 1

Вчера разбрах  колко е мило

да подариш пролетта.

Лесно е: пускаш в небето хвърчило,

за него завързваш мечта

 

и я изпращаш със сто заръки -

здраве, любов, красота -

по този свят, пълен със мъки,

с непостижими неща.

 

И подаряваш щастливи усмивки

в светлата, слънчева шир,

на славея нежните, чисти извивки,

радост, спокойствие, мир.

 

Тръгваш на път с детско хвърчило.

Правиш по-хубав света.

Вчера разбрах колко е мило

да подариш пролетта.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??