23 янв. 2007 г., 20:21

Подарък-посвещение 

  Поэзия » Любовная
3206 0 17

                                 на ефенди - с любов! :)

Не спираш да ме гледаш с обожание
и искаш твоите очи да ми дадеш.
През тях да видя твоето желание
и този, полудял по мен, копнеж.
Че още виждаш същото момиче,
с което боси шляпахте в дъжда,
(след шеметните нощи на обичане)
по улиците мокри на града.
И булката красива. В брачна клетва
зарекохме се, пръстите си сплели.
След Менделсон - очаквано, детето.
Порасна. Ние? Станахме по-зрели.
Годините за нас са без значение,
че времето - отколе е приятел.
Не липсваха в живота приключения,
а ти остана същия мечтател.
И аз край тебе - същото момиче.
До сетния си миг те искам все до мен.
Щастлива съм, че точно теб обичам!
Честит да бъдеш днес - на твоя ден рожден!

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??