Подигравка
Ти се подигра с мен,
ти провали моя ден,
не злоупотребявай с моето доверие,
не искам любовта ни да е лошо поверие,
стремя се към теб,
душата ми се терзае,
а сърцето не спира и спира да мечтае,
моля те, повече без нито едно разочарование,
донеси ми само сбъднато желание!
© Пламена Сомова Все права защищены
моля те, повече без нито едно разочарование,
донеси ми само сбъднато желание!..
Чудесно е!Аз също се моля за това!Поздрав!!!