22 нояб. 2008 г., 16:21

Подкрепа 

  Поэзия » Другая
489 0 2
В есенния студ сърцето се е свило…
Обърква се животът, Слънце мило,
и пет минути в косите да те няма.
А вятър чопли стара рана със свойто жило.

12.11.2008г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??