20 сент. 2014 г., 09:49

Подострени тъпизми 3 

  Поэзия » Юмористическая
455 0 0

                                      Опълченец

 

                      Йощ миг ще падне заветният хълм,

                                                             (венериния)

                      изведнъж мъжът ù пристигна с гръм!?!

 

                                         Поука

 

                       Таз истина не е от вчера,

                       така че не гледай с почуда,

                       ни шведска маса, ни тайна вечеря -

                       може да мине без Юда!!!       

 

                                      Демокрация

 

                             Славей пее,

                             гарван грачи...

                             куче влачи,

                             всеки с своите задачи!

                                 

 

© Ганчо Пенев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??