14 сент. 2010 г., 11:48

Поет 

  Поэзия
823 0 2

Наш'те стихове омайни -
рожби на фантазии безкрайни.
Огледален образ на душата,
разтапящ на хората сърцата.
В тези стихове сме аз и ти,
и всичките наши мечти,
нашите надежди и разочарования.
В лириките си вплитаме свойте заклинания.
Вливаме и сърце, и душа,
и любов, и мечти. И сълзи
се стичат по наш'те лица,
и от очите ни хвъркат искри.
Всеки започва своя куплет,
своите чувства пред нас той си излива
и чрез свойте идеи безчет
свойта душа пред нас си разкрива.
Това е поет.

© Мариян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??