14 авг. 2008 г., 13:49

Поети 

  Поэзия
468 0 1

Има прекрасни поети, може би не като мен,

техните пъстри куплети стоплят сърцето ми

в зимния ден.

Понякога плача с тях, друг път през сълзи се смея,

рисувам пейзажи от сняг и в кули от страх

с техните болки живея.

Попивам запетаи и точки, вечерям на пищната

поетична трапеза, отпивам любов, блян и страст...

с редовете им мъдри по пътя житейски вървя.

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??