Не обичам да жонглирам
със думите,
в "дума дупка не прави" -
не вярвам,
прекроих си
на речника дрешките
и на злобата
зъбите счупих.
Камък хвърлих,
но дума не казах
щом във гръб
ме застреля "приятел",
че децата си
смело в очите
и без срам
за последно
да срещна.
12.07.2013
© ВикМарк Все права защищены