11 дек. 2015 г., 00:03

Поетът 

  Поэзия
403 0 9

Ах, този нежен идиот,

все тъй живеещ- като скот!

Пари на масата остави

за сирене и за цигари,

и вън набързо се изниза

да подаде молба за виза.

Със опакото на ръката-

движение, съвсем познато,

в окото нещо позабърса

и пак обратно се забърза,

навреме в къщи да се върне-

детенцето си да прегърне,

държейки нежно във ръцете

откраднато, красиво цвете.

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??