Dec 11, 2015, 12:03 AM

Поетът 

  Poetry
378 0 10

Ах, този нежен идиот,

все тъй живеещ- като скот!

Пари на масата остави

за сирене и за цигари,

и вън набързо се изниза

да подаде молба за виза.

Със опакото на ръката-

движение, съвсем познато,

в окото нещо позабърса

и пак обратно се забърза,

навреме в къщи да се върне-

детенцето си да прегърне,

държейки нежно във ръцете

откраднато, красиво цвете.

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??