6 мар. 2011 г., 20:28

Поезия 

  Поэзия
381 0 1

Живее тя

в сърцето ти

като роса по устните

Звезда в душата,

води смело кораба

високо над водата

Ти летиш!

Когато падаш

и пропадаш

когато пееш

и се усмихваш

на слънцето в очите си

Хората се пазят

хората недоумяват

и те корят -

" ще паднеш

Много ще боли"

Така е

Боли

Стрелата повече от цветето ранява

А тя, поезията, оцелява

И пак летиш...

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??