4 июл. 2017 г., 08:58

Поглед към звездите – мост към любовта 

  Поэзия » Философская
1077 4 11

В небето оглеждам се нощем,

в звездите, блещукащи там,

да видя най-светлата, рожбо, 

единствено вярната нам.

Лъчите изпращат надежда

и вяра, че има живот,

в наметнала бяла одежда

Вселена, родена от Бог.

Сърцето изпълвам с молитва,

с пламтяща свещица в ръце,

аз моля се мост да издигна,

единствено водещ към теб.

По него щастлива да мина,

да  вляза в портала сама,

дарена със божия сила,

да слея душа с любовта.

Но още е рано и зная,

че птица съм днес без крила,

пораснат ли, Феникс ще стана,

преборила, сине, смъртта.

 

 

© Таня Мезева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

5 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??