Слабостта те убива, признай.
Безсимптомно броиш карантина.
Поначало предвиждаше край.
Послеписът едва се размина.
Домошар се оказа страхът.
Малодушен психар чиста проба.
Получава имейл от отвъд.
Параноята вижда прокоба.
Близостта ти залипсва, потрай
до сезонния прилив безмитен.
Поглед, в който потъваш докрай,
прояснява озона в мечтите.
© Светличка Все права защищены