Погледни ме!
Просто погледни,
в най-тъмните ми
ириси на чувствата.
Ще видиш мен ...
обгърната с мечти,
все още тичаща
копринено в ума ти.
Като перце
лудуващо в кръвта
и вливащо се
в клетките ти влюбено.
И някак топличко
по устните летя
и оживявам лунено
в съня ти.
© Дочка Г Все права защищены