13 мая 2009 г., 16:46

Погледни ме... 

  Поэзия » Любовная
726 0 1

 

Погледни ме, виж лицето ми за миг.
Погледни в очите ми красиви.
Чуваш ли в душата вик,
или само стонове фалшиви.

Погледни ме, виж ръцете ми сега.
Бели, трепетни и свити.
Скрили в себе си мъгла
от поривите вечно скрити.

Погледни ме, виж сърцето в мен,
което беше твое само...
Но идва вече есенният ден
и заглушава звуците на моето пиано.

© Николет Детелинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??