29 сент. 2010 г., 13:40

Погнуса 

  Поэзия » Другая
513 0 1

Ти си отровният паяк,
който върви по кожата ми. 
Мислите ми разплиташ в миг,
парализираш с убождане.

И не чувствам сърцето си,
чувствам само погнусата.
Устремен към лицето ми,
диря лигава пускаш.

Самоуверено лазиш,
в слюнката скрил зараза.
Най-много страдам, обаче,
че ме караш да мразя.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??