Sep 29, 2010, 1:40 PM

Погнуса 

  Poetry » Other
517 0 1

Ти си отровният паяк,
който върви по кожата ми. 
Мислите ми разплиташ в миг,
парализираш с убождане.

И не чувствам сърцето си,
чувствам само погнусата.
Устремен към лицето ми,
диря лигава пускаш.

Самоуверено лазиш,
в слюнката скрил зараза.
Най-много страдам, обаче,
че ме караш да мразя.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??