2 янв. 2020 г., 23:52

Погубва ме се 

  Поэзия
804 0 2

Звездите в мрака светят най-красиво.

В тъмата ражда се живот!

Живот от космоса създаден

подарък за един народ.

 

А тоз народ потънал е във бедност!?

В неверие живее той... страхът че гладен 

ще остане, продава свобода без вот.

Звездите гастнат, гине ни Народа...

 

Потомците не са това, което

Българите бяха... те просто са

уплашени, смирени не смеещи да 

вдигнат глас, да кажат стига!?

 

Звездите в мрака светят най-красиво.

И чезне без война един Народ.

Погубваме се, сами решили

че туй е верният ни път!?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ,Приятелю за коментара !За жалост е така!До нови!!!
  • Много тъжно и верно,Приятелю.Чакаме чудото но то все не идва.
Предложения
: ??:??