12 янв. 2009 г., 00:13

Поисках 

  Поэзия » Любовная
732 0 0

Поисках от Любовта да те върне,
ала тя ми донесе само тъгата в сърцето!
Поисках от океана да те прибере,
ала той ми даде само сълзи в очите!

Поисках от луната да ми даде надежда,
ала тя ми донесе само тъжни спомени!
Поисках от слънцето да ми даде смисъл,
ала то ми донесе само лед в моето сърце!

Поисках от звездите да ми покажат пътя,
ала те ми показаха само твоя нежен лик!
Поисках от розата, която бе на гроба ти,
да ми върне любовта към всичко!

Поисках от приятелите си да ме забравят,
ала те ми дадоха своята голяма любов!
Поисках от най-добрата си приятелка да избягам,
ала тя ме върна при себе си, за да остана тук!

© Пацо Танчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??