25 авг. 2006 г., 21:29

Поискай прошка 

  Поэзия
1740 0 2
Мразя всички,
мразя себе си най-вече,
мразя бъдещето си, защото ти не си там вече!
Обичам миналото си,
колкото болка и тъга да има,
ти си в миналите дни,
но всичко с вятъра замина!
Един красив спомен,
но вече заровен в пепелта,
удавен от сълзи, но
има още малко в моите очи,
останала частица обич, неудавена любов.
Която чака теб, въпреки болката, която ми причини,
въпреки сълзите и долните лъжи.
Нужно е сърцето ти да каже "Прости'',
аз ще ти простя, аз съм ти простила,
поискай и ще я имаш, прошката за
една разбита може би още детска душа,
за едно разбито малко сърце,
поискай и ще имаш прошка,
от мен,
малкото и глупаво дете!

© Елена Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Аз мисля,че това не е стих !
  • Мразя всички,
    мразя себе си най-вече,
    мразя бъдещето си, защото ти не си там вече!

    Като стих не ми допадна, а началото ти звучи зловещо.
Предложения
: ??:??