14 сент. 2022 г., 08:10  

Поискам ли 

  Поэзия » Любовная
656 0 2

     

       Поискам ли

 

Поискам ли, ще те намеря

и с чувства ще те разтопя!

На тебе ще даря звездите

и тая нощна красота!

 

Поискам ли, ще се преборя

със всички мои страхове

и късче обич ще намеря

във твоето добро сърце.

 

Поискам ли, ще бъде моя

душата ти и любовта!

За обич няма да се моля,

но ти ще ми дариш страстта.

 

Поискам ли, аз всичко мога,

но за беда пък съм инат.

Ще те оставя на Съдбата,

а аз усещам студ и хлад.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??