13 нояб. 2020 г., 08:35

Пожар 

  Поэзия » Любовная
159 0 0

Погледни ме сетен път,
накарай ме да затрептя отново,
ще докоснем плът със плът
и щастието ни е готово. 

 

Намигни ми палаво, с усмивка,
да се почувствам пак дете. 
Заведи ме в някоя градинка
и преплети със мен ръце. 

 

Пусни ми бавно блус парче,
сложи ръце на кръста ми извит
и там, под звездното небе
танцувай с мене до зори. 

 

Зеленото на твоите очи
по-скоро на пожар прилича 
и се страхувам да не прегори
и да спреш да ме обичаш.

 

Опари ме с огнената жар,
която свети във очите ти чаровни.
Не ме е страх от някакъв пожар -
ще вдишвам бавно от дима любовен.

© Veliyana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??