12 авг. 2009 г., 16:10

Пожелай си нещо! 

  Поэзия
1298 0 10

Под дъжд от падащи звезди

днес “Добър вечер” ще ти кажа.

Побързай, нещо намисли,

а после аз ще ти разкажа

как в много вечери преди

сама се взирах във небето,

с тревожни, търсещи очи

за малка, приказна комета...

Как чаках, в трепет спотаен

да блесне светлата надежда,

да върне вчерашния ден,

когато в тебе се оглеждах.

Сега намерих те почти...

Любов през болката голяма...

Изтупай прашните мечти!

Подай ръка, да бъдем двама!

 

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??