25 мар. 2008 г., 22:09

Пожелание 

  Поэзия » Другая
704 0 3


Живей и своето слънце намери,
чиито лъчи ще огряват твоя път,
живей и с радост ти запази
малък за обич в сърцето си кът.
Животът ти нека е пъстър букет
от много успехи, щастие, късмет,
от лентата на здравето обвит
и с любовна панделка пришит.
Живей, обичай, има вяра една,
нагоре без страх потегли -
ти никога няма да бъдеш сама
по пътя към свойте мечти.

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??