4 февр. 2008 г., 16:35

Пожелание за теб!!! 

  Поэзия
906 0 1

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ТЕБ!!!

 

Никога не се отказвай и

винаги бъди готов

с юмрук да посрещнеш всеки урок!

 

Глава не навеждай,

а винаги изправен върви,

на никого не позволявай

със Земята да те сравни!

 

Не помисляй дори за миг,

че си истински щастлив,

даже от смях да ти се плаче,

защото скоро ще загорчи,

но не от пресищане на сладост,

а от истински СЪЛЗИ!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много реално,браво на теб,наистина не трябва да се опияняваме от щастието,защото цената е висока!
Предложения
: ??:??