4 feb 2008, 16:35

Пожелание за теб!!! 

  Poesía
950 0 1

ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ТЕБ!!!

 

Никога не се отказвай и

винаги бъди готов

с юмрук да посрещнеш всеки урок!

 

Глава не навеждай,

а винаги изправен върви,

на никого не позволявай

със Земята да те сравни!

 

Не помисляй дори за миг,

че си истински щастлив,

даже от смях да ти се плаче,

защото скоро ще загорчи,

но не от пресищане на сладост,

а от истински СЪЛЗИ!!!

© МАЛЕЧКА ПАЛЕЧКА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много реално,браво на теб,наистина не трябва да се опияняваме от щастието,защото цената е висока!
Propuestas
: ??:??