Докосвам се до същността.
Ще бъда ли достатъчно силна,
за да сбъдна и тази мечта!?
Бариери и греди пред себе си - не допускам.
В спестовната касичка "Вяра",
всеки ден по една усмивка пускам.
Със огромен замах крилете си разпервам,
вярата като силен вятър ме изтласка.
Само душата с мене си вземам
и слушам след мен как
гордостта ми ръкопляска.
Инес Тарашева
© Инес Тарашева Все права защищены