Dec 26, 2014, 4:47 PM

Полет 

  Poetry » Phylosophy
440 0 1

Докосвам се до същността.

Ще бъда ли достатъчно силна,

за да сбъдна и тази мечта!?

Бариери и греди пред себе си - не допускам.

В спестовната касичка "Вяра",

всеки ден по една усмивка пускам.

Със огромен замах крилете си разпервам,

вярата като силен вятър ме изтласка.

Само душата с мене си вземам

и слушам след мен как

гордостта ми ръкопляска.

 

 

Инес Тарашева

© Инес Тарашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Съвършен,незабравим,очарователен стих.За мен този стих заслужава само шестици от всички посетители и прочели стихът ти.
Random works
: ??:??