3 июл. 2015 г., 08:42

Полет 

  Поэзия » Другая
404 0 1

Влиза чист въздух вече в моите гърди,

незнайно как се освободих от всички нерви - 

мисля, че когато осъзнах, че видение си ти,

се отвървах и от мислите си за тебе непотребни.

 

Да, сърцето ми е волна чайка малка,

летяща радостно над сините вълни,

не бих могла в очите си да бъда жалка,

щом душата ми полита към недостижими висини.

© Десислава Консулова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??