15 дек. 2016 г., 18:21

Политици... 

  Поэзия » Гражданская
280 1 0

О, нагли политици,

на народа храненици!
Вместо пенсиите да увеличите -

за партиите си не намаляте парите*.

Вместо администрацията да съкращавате -

на хората си да лапат давате.

Вместо да нахраните клети сиромаси -

с черен хайвер пълните своите стомаси**.

-------------------------------------------------------------------------------------------
 

© Георги Все права защищены

* – Имат се предвид непроменените субсидии за партиите.

** – Намек, че заплатите им са твърде големи.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??