15.12.2016 г., 18:21 ч.

Политици... 

  Поезия » Гражданска
283 1 0

О, нагли политици,

на народа храненици!
Вместо пенсиите да увеличите -

за партиите си не намаляте парите*.

Вместо администрацията да съкращавате -

на хората си да лапат давате.

Вместо да нахраните клети сиромаси -

с черен хайвер пълните своите стомаси**.

-------------------------------------------------------------------------------------------
 

© Георги Всички права запазени

* – Имат се предвид непроменените субсидии за партиите.

** – Намек, че заплатите им са твърде големи.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??