24 янв. 2007 г., 02:04

Полудя ревността 

  Поэзия
556 0 7
Полудя ревността -
покори в теб тя скалата на Рихтер!
Достигна абсурдни нива,
премина границата на цифрите.
Говорим в милиарди...

Такъв не те познавах!
Това дали бе ти?
Сега тепърва започвам отначало
да опознавам твоя тип.
Дано това да е възможно само!!!
21.01.2007g.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??