Най-страшните мълнии,
поразили небето в мене
са скрити в твоите очи...
Треперят от страх звездите.
Най-грозните кошмари,
разплаквали детето в мене
са сътворени от ръцете ти...
Клетото сърце от болка стене.
И пак всичко си ми ти,
ще се връщам вечно при тебе.
Полужива обичта ми
още живее в нашето дете...
П. С.: За жените, които са или са били жертви на домашно насилие...
Не позволявайте да попаднете в този порочен кръг!
© Таня Атанасова Все права защищены