20 нояб. 2008 г., 22:12

Полярна нощ 

  Поэзия » Белые стихи
630 0 0
Бялата луна
слънцето измести.
С тихи стъпки тя
в душата се намести!

Свети във нощта,
пътя ми огрява -
в синьо-черни сенки
животът продължава...

© Диана Миланова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??