24 янв. 2010 г., 18:22

Полята 

  Поэзия » Другая
530 0 0

Зловещо изглеждат полята

под сянката на Зимата.

И голите клони се

полюшват в злокобен танц.

 

Навъсено стои небето

и всичко е сковано от студ

над онези поля

безжизнени, като гробище.

 

Може би те са свърталище на

души на грешници,

които в земния си път

били са злобни и са сеели смърт.

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??