Jan 24, 2010, 6:22 PM

Полята 

  Poetry » Other
537 0 0

Зловещо изглеждат полята

под сянката на Зимата.

И голите клони се

полюшват в злокобен танц.

 

Навъсено стои небето

и всичко е сковано от студ

над онези поля

безжизнени, като гробище.

 

Може би те са свърталище на

души на грешници,

които в земния си път

били са злобни и са сеели смърт.

© Наталия Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??