9 июл. 2007 г., 13:41

ПОМИСЛИ ЛИ 

  Поэзия
951 0 18

Премери ли с бръснача на прецизното

дали сега си влюбен в който трябва?

Помисли ли, че давиш се в несбъднато

желание... кървящо с нова рана?

Ти вкуси ли диханията с устните,

изтръгнати с оргазмите от любене?

Почувства ли плътта, за теб пулсираща

и писъка, отекнал в празнодумие?

Причинен си, със сънища се храниш,

защото там изричам: Запомни ме.

Обичаш ли ме?... Повече ме мразиш.

Сега прошепвам само: Забрави ме...

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??