28 янв. 2008 г., 23:54

Помниш ли? 

  Поэзия
753 0 0

Помниш ли, когато каза ми ти:

"Моля те, допусни ме до сърцето си,

няма да те разочаровам!"

Какво стана сега?...

 

Но ти си тръгна и мене страшно много ме боли

и все още чакам да се обърнеш и да ме прегърнеш ти!

Бях твоя! Обичахме се! Какво се промени?

Защо си замина ти?

 

Една лъжа изрече  - толкова истинска и откровена,

как ти повярвах...

Толкова грехове ти прощавах, за да съм с теб,

но жестоко ти погуби ме!

Сега съм сама, с плачещо от болка сърце!

© Карина Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??