23 февр. 2011 г., 23:03

Помниш ли... 

  Поэзия
539 0 0

Помниш ли пролетта, която грееше в цветята...

Помниш ли как птиците пееха радостната си песен...

Помниш ли разлистващите се дървета, отново завръщащи се към живота...

Помниш ли красивата и жизнерадостна усмивка на искрящото слънце в очите  ми...

Помниш ли как вятърът ни целуваше нежно...

Помниш ли природата как се раждаше с всяка изминала година, за да ни прегърне отново...

© Златина Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??