Помниш ли очите ми...?
И срещаш мойте влюбени очи,
очи, сега тъй непознати,
очите, на които ти
ще се зарадваш и поплачеш...
Как искам непознат да бъдеш ти.
Да знам, че в непознат аз съм се влюбила
и тъга да заблести във моите очи
за времето, що съм те любила...
Bърни се...!
Отключи сърцето ми за смисъл нов...
А ако може, аз ще те попитам -
Кое е по-безбрежно - море или любов...?
Пояснение: "за времето, що съм те любила = за времето, в което съм те обичала"
© Единствена Все права защищены